Plánujete nové rozvody? Dopřejte si komfort špičkových materiálů! - Wavin Academy

Plánujete nové rozvody? Dopřejte si komfort špičkových materiálů!

06.09.2016

Plánujete výměnu rozvodů vody a vytápění, nebo stavíte nový dům? Pak volte kvalitní materiály od ověřených dodavatelů. Jen tak zabráníte nepříjemným katastrofám a vysokým nákladům na jejich odstraňování. Ověřený systém od spolehlivého a tradičního dodavatele, který má certifikovanou výrobu, kvalitní vstupní suroviny i propracovaný systém výstupní kontroly, vás nezklame. Nákladů se přitom není potřeba obávat – vždyť například za rozvody vody v novostavbě zaplatíte zhruba jen 2% z celkových nákladů na stavbu. Vybírejte proto kvalitu, ušetříte tím v budoucnu čas i peníze.

Kvůli katastrofě přijdete o čas a o peníze…

Jaké katastrofy máme na mysli? Jde o velmi podstatné události, kdy se například vlivem tepla a nekvalitních materiálů roztrhne trubka ve zdi a oprava je nejen velmi nákladná, ale také opravdu komplikovaná. Takové situaci lze předejít výběrem kvalitních materiálů od ověřeného dodavatele. Jen ty zaručí dlouhodobě spolehlivý provoz i v těch nejnáročnějších podmínkách. Náklady na rozvody vody reprezentují zhruba jen 2 procenta z celkového rozpočtu na stavbu domu, proč tedy u takto malé částky v porovnání s ostatními šetřit a volit materiály, které možná vyjdou levněji, ale nezaručí potřebné vlastnosti ani servis dodavatele.

Budoucnost je v plastu

Ta tam je doba, kdy se pro rozvody nabízely pouze kovové trubky. Trubky plastové vykazují díky použití inteligentních materiálů ty nejlepší vlastnosti, jsou lehké a stavbu nezatíží, přitom jsou ale nesmírně odolné a bezpečné. Vybírat přitom lze z nabídky společnosti Wavin Ekoplastik, která působí na trhu už od roku 1990 a za tuto dobu se stala v oboru rozvodových materiálů lídrem, který je vždy o něco napřed. To vše pochopitelně díky výzkumu a vývoji, důkladné kontrole všech používaných materiálů a využití pouze těch nejkvalitnějších surovin.

Rozvody všeho druhu

Systémy Wavin Ekoplastik můžete využít pro rozvody pitné vody, teplé vody, rozvody topení, klimatizaci, odpadní vody nebo rozvod plynu. V případě stavby malého rodinného domku tvoří běžné náklady na rozvod vody kolem 18 tisíc korun, nešetřete na nich. Věřte, že by se vám toto šetření nemuselo vyplatit. Pořiďte si s Wavin Ekoplastik komfort a zapomeňte, že vůbec nějaké rozvody vlastně máte…

Více informací ke stažení zde.

naklady_tabulka

 

 

Wavinhouse