Nové školící centrum SOŠ a SOU Vocelova, Hradec Králové - Wavin Academy

Nové školící centrum SOŠ a SOU Vocelova, Hradec Králové

29.09.2022

Dne 16. září 2022 na SOŠ a SOU Vocelova v Hradci Králové proběhlo slavnostní předání, nového školícího střediska pro učební obor instalatér, pod názvem „Grohe training academy“, od společnosti Grohe ČR.

Učitelé a studenti do dílenského prostoru pro instalatéry získali nejmodernější sanitární techniku, včetně kuchyňských, vodovodních a sprchových systémů. Výukové panely a produkty společnosti Grohe ČR budou sloužit k nácviku demontáže a instalace jednotlivých produktů společnosti Grohe ČR, se kterými se studenti zcela jistě setkají při své praxi na stavebním trhu.

A protože „bez vody to nejde“, také společnost Wavin Czechia, v rámci projektu Wavin do škol, „přiložila ruku k dílu“.  Přívody vody, k jednotlivým produktům společnosti Grohe ČR, jsou zhotoveny z produktů společnosti Wavin pro rozvody vody, z řady lisovaných systémů.

O týden později jsme se také my, v rámci projektu Wavin do škol, společně setkali s učiteli a studenty na přednášce „Produkty společnosti Wavin pro vnitřní instalace v roce 2022“, a zároveň představili „Novou interaktivní učebnici společnosti Wavin pro vnitřní instalace“, na školní rok 2022/2023.

Stáhnout interaktivní učebnici >

 

Autor článku: Bc. Šárka Piechowiczová,DiS.,  koordinátor projektu Wavin do škol

Blog Články z médií Poradna Produktová doporučení Produktové zajímavosti Reference Tiskové zprávy

Všechny novinky